A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 

 

          Sok szeretettel üdvözöllek !

 

 

Réges régen egy messzi messzi távoli galaxisban........

 

 

 

 

Tehát az a tejeskávé amit kaptak minden nap az osztályok az valami fenomén volt . Lágy zsenge harmatos...leírhatatlan. Ezt ittam egész nap még víz helyett is. De időközben ez változott sokminden más került bele ami nem is belavaló. De így voltam meg a sovány tejeskakóval. Biztosan többen emlekeztek is rá. Isteni volt ez is. A kávék savat csináltak meg álmatlanságot okoztak nem is volt jó az ízük. Tehát maradt a tea ami szintén jó mert sok hatékony gyógyteánk van ami jelzi hogy jót tesznek azokkal akik isszák.

 

 

De én szerettem volna kávét is inni. Mivel nagyon jót tesz az egeszségnek ha megfelelőt iszol. Elkezdtem neten kutakodni is rátaláltam a DXN kávéira. Na ez való nekem gondoltam. Kellett egy jó szponzor is hozzá és beléptem ide.

 

 

Mai helyzet nem a legjobb itt pár gondolatot írnék csak erről. Megfigyeltem a lakosság 2%-a foglalkozik az egészségével. Csupán ennyi embernek fontos az, hogy egészséges legyen!

 

 

A 98%-át nem érdekli, csak akkor, mikor már megbetegszik. Hippokratész idejében az emberek étele nem csak a táplálékuk, de az orvosságuk is volt. Mai ember étele, vize - kis túlzással - már méreg. Nem a tápláléka, főleg nem az orvossága.

 

 

A vizeink fertőzöttek, rengeteg kemikáliát fogyasztunk, sok szintetikus, mesterségesen elő állított dolgot, sok sót, cukrot.

 

 

Nagyon kevés természetes élelmiszert eszünk. Azok sem tartalmazzák a szükséges mennyiségű ásványi anyagokat, vitaminokat, zsírokat...stb., nincs beltartalma. Mennyiségileg sokat, minőségileg alig eszünk.

 

 

Gyógyszereink nagy része szintetikus, ezzel a sok testidegen anyaggal nem tud a szervezet mit kezdeni. Ezért vannak a hiánybetegségek, a mérgezések.

 

 

Nagyon megnőtt az autóimmun betegségek száma, a vírusok, baktériumok egyre ellenállóbak lettek.

 

 

A fájdalom nagyon fontos jelző szerepe van! Jelzi, hogy valami nincs rendben, kezd elromlani, kopni, van ott valami, ami nem kell oda...stb.

 

 

Minden esetben az okot kell megkeresni és azt megszüntetni. Nem a jelző rendszert kiiktatni!

 

 

WHO szerint az egészségnek 4 fő tényezője van:

 

 

1/ Fizikai, 2/ Mentális, 3/ Szociális, 4/ lelki jólét. A DXN termékeivel ezt el tudjuk érni.

 

 

Ne feledjük a betegség mindig többe kerül, mint az egészség. Valaminek a nem tudása mindig jóval drágább, mint a tudás megszerzése és alkalmazása.

 

 

Szenvedélyem segíteni másoknak sikeresen élni. A Siker nem más, mint végigcsinálni azt, amibe belekezdtél. Segítek az embereknek természetes módon, gyógyszerek nélkül gyógyulni. Több mint 20 éve elkötelezett híve vagyok annak, hogy egyszerűbb, könnyebb, olcsóbb megőrizni az egészséget, mint a betegségekből meggyógyulni. Az én hitrendszerem szerint egészséges az, aki testileg, lelkileg és anyagilag is jól van. Ebben segítek embertársaimnak. A DXN és a felső vonalamban dolgozó munkatársaim pedig segítenek nekem, hogy ezt minél többekkel együtt megvalósítsuk.

 

 

Tehát e rövid bemutatkozás után várom

 

 

mindazok jelentkezését, akik

 

 

egyszerűen csak vásárolni szeretnének webáruházunkon,( lehetőség van a termékek személyes átvételére is a helyszínen: Budapest, Teréz körút 8. ) érdeklődnek a DXN ganoderma tartalmú termékei iránt, szeretnének saját maguk vásárolni, de nem tudják hogyan, szeretnének csatlakozni DXN törzsvásárlónak, van állásuk, de több lábon szeretnének állni,

 

 

szeretnék megismerni a DXN jutalékrendszerét nincs állásuk, ezért jövedelemforrást keresnek, szeretnének plusz bevételre szert tenni, de nem tudják hogyan kezdjenek hozzá, szeretnének egy DXN csapatban lenni, szponzort választani de nem tudják hol,

 

 

szeretnének jobb életszínvonalon élni, de nem tudják miből, kérdéseik lennének, de nem tudják kitől megkérdezni.

 

 

Fontosnak tartom leírni, hogy a világon bárhol vannak szeretteink, ismerőseink, az internet lehetőséget ad arra, hogy eljuttassuk a hírt erről a kiváló lehetőségről a weboldalunk segítségével. Érdemes elgondolkodni azon, akár a termék, akár a benne rejlő üzleti lehetőség keltette fel az ön érdeklődését, hogy bármelyikért is, érdemes-e csatlakozni a rendszerhez. Én biztosíthatom arról, hogy IGEN!!!

 

 

Amennyiben kedvet érzel ehhez a kötetlen munkához, és természetesen szeretnél sok egészséges kávét inni és magad is egészséges maradni és felkeltettem érdeklődésed és úgy döntesz, hogy csatlakozni kívánsz hozzám, úgy minden segítséget megkapsz tőlem, hogy sikeres legyél a DXN online üzletben! Jelen esetben én leszek a Te szponzorod!

 

 

Itt a weboldalamon megtalálod elérhetőségemet .

 

 

Ha szeretnéd kipróbálni előtte termékeket illetve inni egy finom kávét akkor ide klikkelj :

 

 

WEBSHOP    KÁVÉ ÉS MÁS TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA ITT

 

 

 

Ha mindezt kedvezményesen szeretnéd akkor itt klikkelj  az alábbi címsorra  -   DXN termékek vásárlasa itt:

 

DXN TERMÉKEK    KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁSA ITT

 

Kellemes vásárlást kívánok utána meg megkellemesbb kávézást ! Remélem hamarosan talalkozunk itt  mint vásárló és munkatárs .

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on